125g kookosrasvaa
2dl tomusokeria
½ suklaalevy (itse käytin pahat joulukarkit, niinkuin budabestit, koko paketin)
½dl raakakaakaojauhetta
½dl mustikkajauhetta
(½tl rommiaromia)
2tl vaniliiinisokeria
8dl riisimuroja
1. Sulata rasva ja suklaa(karkit)-> annan jäähtyä
2. Lisää joukkoon kaakaojauhe , vaniliinisokeri ja tomusokeri+muut aineet-> sekoita tasaiseksi massaksi
3. Lisää riisimurot osissa , välillä sekoittaen
PS: Riisimurokarkkin persumassaa, voi hyödyntää gluteenittomana juustoakun pohjana. Kunhan tarkistaa, että riisimurot on gluteenittomia ja jättää suklaan ohjeesta pois. Lisää silloin 1½dl kaakaojauhetta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.