Kiljahduksia, niitä ovat läheiseni saaneet jakaa kaupassa ja kotona. 

Hemoglobiini on noussut ja jaksan taas paremmin..ei se vieläkään entisissä lukemissa ole, mutta yli 100 jo.Tarkoittaa, että jaksan olla taas enemän minä ja vähemmän väsynyt, kiukkuinen ja itkuherkkä laahustaja.

En ole kovin innokas vaalean leivänsyöjä ollut koskaan, mutta jostain syystä nyt lapset saivat puhuttua ostamaan ranskanleipää (pullaa)...ja täytyy sanoa, ettei ikinä ole mitään niin paljon mieli tehnyt , kun heille sitä leikkasin. Miltei kuolavanat juoksivat suupielistä...siksipä ilokiljahdukset olivat suuret, kun löysin kaupasta gluteiinitonta hapanleipää. Se riemu, kun saan aamupalalle leipää <3 vaikka se ei maistu oikealle, niin ihan hyvälle kuitenkin.

Toinen ilo ja riemu olivat gluteiinittomat oluet, kukko-olut...jota kävin hakemassa eilen. Samalla maistelin fairtrade viiniä cafe culture pinotage, huonot arvostelut saanut...aika laimea, mutta siksi suuhuni hyvin istuva arkiviini. Kukko odottelee viikonloppua. Ajatella, saa vielä olutta, luulin etten enää ikinä saa juoda ainoaakaan.

Tuntuu hyvälle, maha on ollut temppuilematta jo yli viikon, piti näköjään käydä ihan pohjalle ennekuin päähän meni, että elo pitää nyt muuttaa täysin. Olenkin muuttanut paljon...vaikka pää kyllä yritti alkuun, että varmasti voit syödä niinkuin ennen. Samalla olen jättänyt kaiken lihan kokonaan pois ja maitotaloustuotteen. Laktoosia kestän 0, joten aika yksinkertaista se on ollut, olen ennekin käyttänyt soijavalmisteita ja pidän niistä. Lihasta en ikinä ole pitänyt, vaikka enää ei itsekuri ja hermot kestäisi nuoruuden veganismia, niin ainakin näin..pääasia, että itsestä tuntuu nyt oikealle ja hyvälle...ja tärkeintä mun maha on hiljaa..ihan tyyni, se ei edes kupli enää, ei närästä, ei tarvitse kartoittaa heti ekana kaikkia vessoja. Kertakaikkiaan ihanaa.

Otin kuvan leipäaamupalasta, kuten huomaatte kuvista en jätä allergeenejä pois, syön sen yhden appelsiinin jonka kestän päivässä..saman päivänä tosin ei sitten syödä tomaattia tms. kovin allergisoivaa. Kiwiä en uskalla yrittää, viimeksi meinasi tulla kiire epipenin kanssa, niin sen kanssa jätän leikin väliin.

Mutta, mutta mun leipäaamupala <3 (ja spelttikeksejä..ne maistuu vähän samalle kuin marie-keksit..ooooo...vihreän teen kanssa niin hyviä)

aamupal-normal.jpg

ps. pitäisi panostaa varmaan kauniimpaan kuvaukseen....mut meidän pöytä on ruma, se on iso täyspuinen, tummanvihreä ja ruma...edes pikit tabletit ei auta asiaa (ei vaan ne on tiimarin loppuunmyynnistä tyyliin 0,10e...lapasikatraan vuoksi hankitut).